Kauppa

Tältä sivulta löydät valikoiman tilattavia Sadankomitean kannatustuotteita. Voit tehdä tilauksen:

 • Maksa MobilePayllä numeroon 81827. Merkitsi viestiin tilaamasi tuotteet ja toimitusosoite. Tarvittaessa voit lähettää lisätietoja tilauksesta sähköpostitse sadankomitea(a)sadankomitea.fi.
 • Tilaa sähköpostilla sadankomitea(a)sadankomitea.fi. Lähetämme laskun tuotetilauksen yhteydessä.
 • Osta tapahtumissamme tai hae toimistoltamme

  Muista mainita tilauksessasi tuotteen nimi, mahdolliset väri- ja kokotiedot, tilattava määrä sekä toimitusosoite : nimi, sähköpostiosoite/puhelinnumero, postiosoite.

  Hinnat sisältävät postitus- ja käsittelykulut, mutta suuremmissa erissä varaamme oikeuden veloittaa ne erikseen.

Rauhankirjat

 • Rauhan tiellä – antimilitaristisia sarjakuvia – 15,00 €
 • Rauhan ytimessä: Sadankomitea 50 vuotta – 10,00 €
 • Tottelisinko? Suomalaista Sadankomiteaa vuodesta 1963 – 5,00 €
 • Uusi pasifistin taskukirja – 5,00 €
 • Hässäkkä: Pasifistinen toimintaopas – 5,00 €
 • Tahdon asia: Suomalainen maanpuolustus murroksessa – 5,00 €
 • Ei ydinaseille! Suomalaisen aktivismin historia – 7,00 €
 • Ydinpommin anatomia – 10,00 €
 • Rauhankirjallisuuden klassikot (eri teoksia) – 5,00 €

Rauhanmerkki-rintaneula

Hinta: 12,00 €

Hopeitu kovaemali, koko 15 mm

Rauhanmerkkipinssi

Hinnat:
Iso (halkaisija 35 mm) 4 €,
pieni (halkaisija 22 mm) 3 €. 

Mustalla pohjalla oleva rauhanmerkki hakaneulakiinnityksellä. Jos haluat tietyn värisen napin, esitäthän toiveesi tilauksen yhteydessä. Kaikkia värejä ei aina ole valikoimassa.  

Rannekoru

Hinta: 25,00 €  

Nuclear-rauhanranneke on käsityöläisten käsin kokoama. Korun keskellä oleva metallinkiiltoinen helmi tulee arvostetulta japanilaiselta Miyuki-yritykseltä, joka on erikoistunut korumateriaaleihin. Kyseinen yritys sai alkunsa vuonna 1949 Hiroshimassa. Helmi on valmistettu puuvillasta ja sen pinta on käsitelty helmimäiseksi. Muistuttakoon koru meitä globaalin rauhan tärkeydestä. Rauhanrannikkeet on suunnitellut ja valmistanut Tiina Kristoffersson.

Oranssi, sininen ja vihertävä (valkoinen) rauhanranneke on solmittu korutöihin tarkoitetulla kumilangalla, joten ranneke joustaa. Nuclear-rauhanrannekkeen ympärysmitta on n. 18 cm. Ranneke koostuu 32 helmestä, yhdestä Miyuko-puuvillahelmestä ja rauhanmerkistä. Ranneke on solmittu metallisella korukiinnikkeellä. Huomioithan, että kivihelmien värisävyt saattavat vaihdella jonkin verran kuvan mallikorun väreistä.

Metsänvihreä Nuclear+-rauhanranneke on solmittu korutöihin tarkoitetulla kumilangalla, joten ranneke joustaa. Vihertävän Nuclear-rauhanrannekkeen ympärysmitta on n. 20-22 cm riippuen lasihelmien määrästä. Ranneke koostuu 20-24 metsänvihreästä lasihelmestä, yhdestä Miyuko-puuvillahelmestä ja rauhanmerkistä. Ranneke on solmittu metallisella korukiinnikkeellä. Huomioithan, että lasihelmien värisävyt saattavat vaihdella jonkin verran kuvan mallikorun väreistä.  

Värivaihtoehdot:

 • Oranssi: Oranssit helmet ovat jaspiskiveä.  
 • Sininen: Siniset helmet ovat jaspiskiveä.  
 • Vihertävä (valkoinen): Vihertävät helmet ovat akaattia.  
 • Nuclear+-rauhanranneke, metsänvihreä: Metsänvihreät helmet ovat tšekkiläisiä lasihelmiä.  

Rauhanmerkkikorvakorut

Hinta: 10,00 €  

Rauhanmerkkikorvakorut on valmistettu käsin Rauhanasemalla. Korujen koukut ovat hopeaa. Malleja on kaksi: Pyöreät rauhanmerkit ja kulmikkaat hopeanväriset korut, joissa toisella puolen rauhanmerkki ja toisella teksti

Väri- ja mallivaihtoehdot:

 • Oranssi rauhanmerkki
 • Violetti rauhanmerkki
 • Ruskea rauhanmerkki
 • Kulmikas Make peace
 • Kulmikas Smile a lot

All the Arms We Need -vauvabody

Hinta: 25,00 €  

Valkoinen vauvan body reilun kaupan luomupuuvillaa. Keskellä on värillinen printti tekstillä ”All the Arms We Need”. Painatus on tehty Suomessa. Haaraosassa on nepparikiinnitys, ja body on lyhythihainen. Koko 68–74 (6–12 kk).

White baby body made from fair trade organic cotton, with a multicolour print and the text ”All the Arms We Need”. Printed in Finland. Size 68-74 (6-12 months).  

T-paidat

Hinta: 15,00 €  

Valikoima t-paitoja eri kuvituksilla ja väreinä. Malleina mm. Gandhi, rauhanmerkki ja All the Arms We Need. T-paidoista on jäljellä hajakokoja, joten tarkempia tietoja voi tiedustella toimistolta.  

Rauhanmerkkipipo

Hinta: 10,00 €  

Sadankomitean rauhanmerkkipipo pitää pään lämpimänä.  

Sateenvarjo

Hinta: 10,00 €  

Sadankomitean sateenvarjo on pienikokoinen, kevyt ja varustettu myrskytoiminnolla eli ympärikääntynyt varjo kestää hyvin myös takaisin käännön. Sadankomitean logolla varustettu sateenvarjo on saatavissa mustana ja tummansinisenä.  

Rauhanmerkkikassi

Hinta: 15,00 €

Ekologisesti tuotettu kangaskassi isolla rauhanmerkillä koristettuna. 100 % canvas-puuvillaa, kangas paksua ja kestävää. Koko 42 x 38 x 6 cm, hihnat olalta 35 cm.  

Rauhantiskirätti

Hinta: 2,00 €  tai 3 kpl 5,00 

Kompostoituva rauhantiskirätti. Rättejä on valkoisia, vihreitä ja oransseja. Kaikissa räteissä on painatuksena iso rauhanmerkki. Tilauksen lisätiedoissa voit toivoa tiettyä väriä. Jos et ilmoita väritoivetta lähetämme sen rätin, joka sopii meidän kulloisenkin päivän tunnelmiimme parhaiten.  

Muistikirja

Hinta: 12,00 €  

Musta laukkukokoinen (11,3 x 15,5 x 1,8 cm) tekonahkakantinen kestävä muistikirja. Kirjassa noin sata molemmin puolin viivoitettua sivua ja musta kirjanmerkkinauha. Kannessa rauhanmerkki.