Avoimet paikat

Haluatko osaksi Sadankomitean tiimiä?

Meillä pääset rakentamaan rauhaa yksi kivi kerrallaan. Olemme rauhanpolitiikan asiantuntijajärjestö ja työtehtävät vaihtelevat hallinnollisista tehtävistä, tapahtumien järjestämisestä, kouluttamisesta, asiantuntijana toimimisesta ja viestinnästä. dellyttää matkustamista. Vastaavasti työaikamme ovat joustavat. Sadankomiteassa pääset tekemään arvojesi mukaista työtä ja edistämään kestävää rauhaa. 

Päätoimipaikkamme on Rauhanasemalla Helsingin Pasilassa, mutta monet meistä tekevät töitä muualta Suomesta käsin. Olemme elämäntilanneystävällinen työnantaja.

Voit lähettää meille avoimen hakemuksen osoitteeseen sadankomitea@sadankomitea.fi.

Mahdolliset avoimet tehtävät julkaistaan tällä sivulla.

Toivomme tehtäviimme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Valinnassa voidaan toteuttaa positiivista erityiskohtelua silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia henkilöitä, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Tarvittaessa teemme mahdollisia kohtuullisia mukautuksia tehtävänkuvaan. Sadankomitean toimistotilat ovat esteelliset ja työ niiden muokkaamiseksi on kesken. Osaa tehtävistä on sopimuksen mukaan mahdollista tehdä käymättä toimistolla, mikäli rajoitteiden vuoksi toimistolle ei pääse.

Olemme Palvelualojen työnantajat Palta ry:n jäsen. Paikallisesti sovitun lisäksi seuraamme Paltan ja Erton runkosopimusta. Meillä on käytössä oma palkkausjärjestelmä, jossa peruspalkan lisäksi maksetaan taito-osaa, vastuuosaa ja kokemuslisää. Lisäksi meillä on käytössä vuosittainen etupaketti, jota voi käyttää liikunta-, kulttuuri-, lounas- ja työmatkaetuun. Työaikaa saa käyttää viikoittain myös tunnin liikuntaan.

Työnhakijarekisterin tietosuojaselosteen löydät täältä.

Avoimet työpaikat

Ei avoimia työpaikkoja tällä hetkellä.

Kesätyöt

Olemme sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan ehtoihin.

Korkeakouluharjoittelu


Meillä työskentelee säännöllisesti korkeakouluharjoittelijoita. Heidän koulutusalansa voivat vaihdella esimerkiksi rauhantutkimuksesta, ympäristötieteisiin ja teologiaan. Olennaista on kiinnostus työtämme kohtaan.
Korkeakouluharjoittelijoiden tehtävät ovat yleensä vaikuttamistyön, viestinnän ja varainhankinnan, tapahtumien tuottamisen ja muita yleisiä järjestö- ja hallinnollisia tehtäviä. Tehtävät sovitaan yhdessä harjoittelijan kanssa hänen oppimistavoitteidensa, osaamisensa ja kiinnostuksensa mukaisesti. Tehtäviin vaikuttaa myös meidän kunkin vuoden toimintasuunnitelmamme.

Harjoittelun kesto on yleensä 3-5 kuukautta. Harjoittelun kesto ja tarkka ajankohta on sovittavissa joustavasti. Maksamme korkeakouluharjoittelijoille vähintään yliopistojen suositteleman palkan verran. Toivomme, että korkeakouluharjoittelijalla on rahoitus esimerkiksi korkeakoulun kautta tai että harjoittelu on pakollinen osa opintoja.

Osa harjoittelijoista on jatkanut meillä vapaaehtoisena esimerkiksi hallituksen jäsenenä.

Työelämään tutustumisjakso (TET)

Otamme säännöllisesti tettiläisiä suorittamaan peruskoulun työelämään tutustumisjakson (TET). Työtehtävät sovitaan kunkin tettiläisen oman kiinnostuksen ja osaamisen mukaan, mutta ne voivat olla osallistumista tapahtumien järjestämiseen, kampanja- ja viestintätehtäviä tai yleisiä toimistotöitä.