Liity jäseneksi

Jäsenyys rauhanjärjestössä on ensisijaisesti kannanotto rauhan puolesta ja taloudellista tukea työmme mahdollistamiseen. Jäsenenä saat lisäksi jäsenetuna Ydin-lehden tilauksen, jäsenkirjeet ja alennuksia joistain Sadankomitean tuotteista. Halutessasi voit myös tulla mukaan toimintaan ja edistää rauhantyötä vielä enemmän.

Oheisella lomakkeella voit liittyä Sadankomitean jäseneksi. Täytäthän pakolliset kentät, jotka on merkitty tähdellä (*), ja huolehdit, että sähköpostiosoitteesi on oikein. Ensisijaisesti viestimme jäsenillemme sähköpostitse.

Liittymislahjana uudet jäsenet saavat valita itselleen kirjan Sadankomitean valikoimasta. Kirjoitathan lisätietoja-kenttään, minkä kirjan haluatte, niin lähetämme sen jäsenmaksun maksamisen jälkeen. Tähän kenttään voit kirjoittaa myös mahdolliset kampanjatiedot.

Jäsenmaksulaskun (40 euroa tai 20 euroa vähävaraisilta) voit maksaa joko Paytrailin kautta verkkopankissasi tai kortilla tai laskulla, joka lähetetään sähköpostitse liittymisen jälkeen.

Jos haluat lisätietoja jäsenyydestä tai sinulla on ongelmia liittymislomakkeen kanssa, olethan yhteydessä toimistoomme sadankomitea@sadankomitea.fi.

Millaista on olla sadankomitealainen, ja miksi Sadankomiteaan on liitytty? Lue jäsentemme kertomuksia sadankomitealaisuudestaan Rauhan tiellä -kampanjasta.

Sadankomitean jäsenrekisteriseloste.