Toimi

Rauhantyö näyttää siltä kuin tekijänsä, ja juuri sinun intoasi ja taitojasi tarvitaan. Sadankomitean toimintaan ovat tervetulleita mukaan kaikki kiinnostuneet, ja 60-vuotiaan järjestön jäsenkirjo on laaja. Jäsenyys ja toimintaan osallistuminen ja lahjoittaminen voivat kulkea käsi kädessä, mutta voit myös osallistua toimintaan liittymättä jäseneksi tai olla tukija tai jäsen yksinkertaisesti kannattaaksesi rauhantyötä. Valinta on sinun! 

Sadankomitealla on tarjota monenlaista kiinnostavaa tekemistä heille, jotka haluavat tehdä konkreettisia tekoja rauhan eteen


Tykkäätkö kirjoittaa juttuja tärkeistä aiheista tai tehdä kuvituksia?

Voit tarjota tekstiäsi tai kuvituksiasi Sadankomitean käyttöön julkaistavaksi esimerkiksi blogissamme. Voit myös pyytää kommentteja mielipidekirjoitukseesi, jonka haluat lähettää sanomalehteen. Ota yhteyttä viestintäasiantuntijaamme.

Voit tarjota kirjoitustasi myös Ydin-lehteen. Ota yhteyttä päätoimittaja Arja Alhoon

Haluatko parantaa maailmaa keskustelemalla ja vaikuttamalla?

Esimerkiksi Sadankomitean vaikuttamistyö tai paikka järjestön hallituksessa saattaisivat kiinnostaa sinua. Tällöin kannattaa liittyä jäseneksi, ryhtyä rauhanaktivistiksi sekä tilata uutiskirje.

Pidätkö uusien ihmisten kohtaamisesta ja käytännön rauhantyöstä?

Sykkiikö sydämesi ihmisten kohtaamiselle? Tarvitsemme vapaaehtoisia tapahtumiin esittelemään järjestön toimintaa ja tavoitteita. Tapahtumiin ja tilaisuuksiin tarvitaan myös muita vapaaehtoisia käytännön järjestelyihin. Mikäli kiinnostuit, kannattaa sinun ryhtyä rauhanaktivistiksi.

Olemme avoimia myös uusille ideoille tapahtumien, myyntituotteiden ja toimintamuotojen suhteen. Ole ideasi kanssa rohkeasti yhteydessä viestintäasiantuntijaamme.

Onko kampanjatyö ja some-viestintä intohimosi?

Rauhanaktivistina pääset kasvattamaan sosiaalisen median kanaviemme vaikuttavuutta. Osaatko editoida videoita tai taittaa esitteitä ja haluat käyttää taitojasi rauhantyön edistämiseksi? Kenties sinulla on kampanjaidea, johon toivot meitä kumppaniksi? Ota yhteyttä viestintäasiantuntijaamme.

Oletko nuori rauhanaktivisti?

Sadankomitea kouluttaa nuoria ja vaikuttaa nuorten aseman parantamiseksi rauhan- ja turvallisuuspolitiikassa. Jos olet alle 30-vuotias ja rauhantyöstä palavasti innostunut, rauhanlähettiläskoulutus on juuri sinulle tarkoitettu. Sadankomitea vaikuttaa myös Nuoret, rauha ja turvallisuus (2250) -verkostossa – haluaisitko mukaan tähän toimintaan?

Haluatko olla rauhantekijä vuoden jokaisena päivänä?

Kuukausilahjoittajana voit olla rauhantekijä, vaikka et työlle vapaa-aikaasi uhraisikaan. Näin mahdollistat rauhantyön jatkuvuuden, autat kouluttamaan nuoria rauhanlähettiläitä, pidät yllä vaikutustyötämme ja varmistat, että rauhannäkökulma tulee kuulluksi lakien valmisteluissa. Kuukausilahjoittajaksi voit ryhtyä haluamasi summalla täällä.

Tee sitä, mistä tykkäät, ja edistät samalla hyvää asiaa

Helpoin tapa tulla mukaan toimintaan on osallistua tapahtumiimme ja ottaa yhteyttä Sadankomitean työntekijöihin tai hallituksen jäseniin. Voit soittaa tai lähettää sähköpostia toimistolle. Voit liittyä Sadankomitean yleiseen ryhmään ja seurata meitä niin FacebookissaTwitterissäInstagramissa sekä LinkedInissä. Voit tilata Sadankomitean ilmaisen uutiskirjeen nettisivuiltamme.

Rauhanjärjestöjen koti on Rauhanasema Helsingissä Pasilassa. Teemme kuitenkin paljon etätöitä joten vierailuista toimistolle kannattaa sopia hyvissä ajoin etukäteen.

Tervetuloa mukaan toimintaan!