Haemme freelancetoimittajaa

Haemme freelancetoimittajaa tai työparia toteuttamaan ilmastoturvallisuuteen liittyviä artikkeleita osana Eurooppatiedotus-hankettamme. Sadankomitean Turvallisempia ilmoja, EU! -hankkeessa tarkoituksena on lisätä tietoisuutta ilmastoturvallisuudesta osana EU:n ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa ja tuoda nuorten näkemyksiä ilmastokriisistä vahvemmin näkyviin turvallisuuspoliittisessa keskustelussa. 

Tehtävänäsi on toteuttaa neljä noin 10 000 merkin artikkelia, jotka käsittelevät hankkeen teemaa eri näkökulmista. Toiveemme on, että artikkelien asiantuntijahaastattelut olisivat käytettävissä myös videomuodossa. 

Artikkelit (ja videot) julkaistaan Sadankomitean omissa kanavissa ja mahdollisten yhteistyökumppaneiden kanavissa. Sadankomitea käyttää artikkeleita ja niiden tietoja muissa Eurooppatiedotus -hankkeeseen liittyvissä toiminnoissa kuten työpajoissa ja viestinnässä. 

Viimeisen artikkelin tulisi olla valmis noin syyskuun loppuun mennessä. 

Mitä odotamme sinulta? 

Olet toimittaja, jolla on kokemusta pidempien asiantuntijatietoon pohjautuvien artikkeleiden tekemisestä. 

Sinulla on syvä kiinnostus EU:n päätöksentekoon sekä ilmastonmuutoksen ja turvallisuuspolitiikan teemoihin. 

Kykenet itsenäiseen työskentelyyn etkä epäröi olla yhteydessä asiantuntijoihin, virkamiehiin, poliitikkoihin ja aktivisteihin. 

Sinulla on mahdollisuus laskuttaa työsi. 

Osaaminen ja kokemus valokuvauksesta katsotaan eduksi.

Videoeditointiosaaminen katsotaan eduksi. 

Mitä tarjoamme? 

Tarjoamme mahdollisuuden osallistua kiinnostavaan projektiin ja edistää rauhanpolitiikkaa. Vakituinen henkilökuntamme tukee sinua työssäsi. Kilpailukykyisen palkkion projektista. 

Hae tehtävää?

Hae tehtävään mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan tekijän tai tekijöiden löydyttyä. Lähetä hakemus, CV ja pari työnäytettä osoitteeseen sadankomitea@sadankomitea.fi. Otsikoi viestisi ”Freelancetoimittaja”.

Lisätietoja 

Lisätietoja antaa viestintäasiantuntija Juhis Ranta puhelimitse 040 167 9660 arkisin klo 9–15 välillä tai sähköpostitse juhis.ranta@sadankomitea.fi. 

Rauhanjärjestö Sadankomitea on 60-vuotias puoluepoliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton sekä pasifistinen ja antimilitaristinen rauhanpolitiikan arvostettu asiantuntijajärjestö.