Haemme tapahtumatuottajaa

Suomen ensimmäinen ilmastoturvallisuus-festivaali järjestetään syksyllä 2023 Helsingissä. Tapahtuma kokoaa yhteen tutkijoita, kansalaisjärjestöjä, taidekenttää, yrityksiä ja valtionhallintoa ymmärtämään, millaisin eri tavoin ilmastonmuutos vaikuttaa rauhaan ja turvallisuuteen sekä rakentamaan sektorirajat ylittävää yhteistyötä yhteiskunnallisten ratkaisujen hahmottamiseksi. Festivaali on osa Kohti turvallisempaa ilmastoa -hanketta, joka on saanut rahoitusta Kuluttajaosuustoiminnan säätiöltä (KOTS). Hanketta koordinoivat rauhanjärjestö Sadankomitea ja Initiative for a Safer Climate -verkosto, joka on osa Suomen Akatemian lippulaivahankkeen Atmosphere and Climate Competence Centerin (ACCC) vaikuttavuustoimintaa.

Tapahtumatuottajan tehtävät

Etsimme nyt henkilöä koordinoimaan ilmastoturvallisuus-festivaalin järjestämistä. Tehtävänäsi on auttaa ohjelmanjärjestäjiä ja osallistujia rakentamaan yhteinen tila keskinäiselle oppimiselle ja sektorirajat ylittävälle yhteistyölle ilmastonmuutokseen vastaamiseksi. Vastaat festivaalin konseptin muovaamisesta, ohjelman koordinoinnista, tilajärjestelyistä ja markkinoinnista. Tukenasi on projektiryhmä, joka määrittelee festivaalin tavoitteet ja ohjelman sekä viestinnän asiantuntija.

Mitä odotamme sinulta?

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää aiempaa kokemusta tapahtumien tuottamisesta ja hyvää koordinointiosaamista sekä viestintätaitoja. Sinulla on kyky toimia onnistuneesti yhteistyössä monenlaisten toimijoiden kanssa ja verkoston keskellä. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja ongelmanratkaisutaidot. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, käytämme tapahtumassa ja sen suunnittelussa molempia kieliä. Kokemus ilmastonmuutokseen, kestävyyteen ja rauhaan sekä turvallisuuteen rauhaan liittyvien teemojen kanssa toimimisesta katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme?

Tehtävä voidaan suorittaa työsuhteessa tai alihankintana. Työsuhteisena työsuhde on noin neljän kuukauden määrä- ja osa-aikainen. Palkkaus määräytyy palkkausjärjestelmämme mukaan riippuen valittavan henkilön osaamisesta, kokemuksesta ja koulutuksesta. Osa-aikaisen tehtävän palkka lasketaan täyden työajan mukaisesta noin 2.400–2.900 euron kuukausipalkasta. Työtä tehdään lähityönä toimistollamme Helsingissä ja joustavasti myös etänä. Järjestötyössä on välillä ilta- ja viikonlopputöitä.

Hae tehtävää

Hakuaika päättyy sunnuntaina 4.6.2023, mutta käsittelemme hakemuksia koko hakuajan ja tehtävä voidaan täyttää ennen hakuajan päättymistä. Tehtävää haetaan lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo osoitteeseen sadankomitea@sadankomitea.fi (viestin otsikoksi Hakemus tapahtumatuottajan tehtävään. Tapahtumatuottajan toivotaan aloittavan mahdollisimman pian.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Sadankomitea toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Kerrothan hakemuksessasi, mikäli koet kuuluvasi johonkin vähemmistöryhmään ja toivot sen huomioimista valintaprosessissa.

Sadankomitean toimistotilat ovat esteelliset ja työ niiden muokkaamiseksi on kesken, tehtävä on pääasiassa mahdollista suorittaa käymättä toimistolla, mikäli rajoitteiden vuoksi toimistolle ei pääse.

Lisätietoja

Lisätietoja antaa pääsihteeri Jarmo Pykälä puhelimitse 040 583 1142 arkisin klo 9–15 välillä tai sähköpostitse jarmo.pykala@sadankomitea.fi.

Rauhanjärjestö Sadankomitea on 60-vuotias puoluepoliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton sekä pasifistinen ja antimilitaristinen rauhanpolitiikan arvostettu asiantuntijajärjestö.