Hae mukaan rauhanlähettiläs-koulutukseen! (2017)

Vuoden 2017 haku on päättynyt. Katso tiedot seuraavasta hausta täältä.
 
Haetaan rauhankysymyksistä ja turvallisuuspolitiikasta kiinnostuneita nuoria osallistumaan rauhanlähettiläs-koulutukseen
 
Oletko kiinnostunut rauhantyöstä ja globaalien haasteiden pohtimisesta? Opiskeletko yhteiskunnallisella alalla vai oletko muuten kiinnostunut kansainvälisistä kysymyksistä ja kansalaisvaikuttamisesta?
Sadankomitea järjestää vuoden 2017 aikana koulutusjakson, jonka tarkoituksena on tarjota tietoa ja osaamista rauhantyöhön ja globaalien turvallisuuspoliittisten haasteiden ymmärtämiseen. Koulutukseen haetaan erilaisista taustoista tulevia 18–29-vuotiaita osallistujia.
 
Koulutuksen tapaamiskertoja järjestetään yhteensä vuoden 2017 aikana neljä ja ne pidetään Helsingissä, Rauhanasemalla. Koulutukset järjestetään lauantaipäivinä ja niiden yhteydessä osallistujille tarjotaan lämmin ateria. Osallistujilta peritään koulutuksesta 20 euron osallistujamaksu. Sadankomitea korvaa osallistujien matkakulut kotimaassa halvimman joukkoliikennevälineen mukaan 10 euroa ylittävältä osalta.
 
Koulutuspäivät ja -teemat:
18.3. klo 11–17   I Kestävä rauha ja turvallisuus
20.5. klo 11–17   II Asevarustelu
23.9. klo 11–17   III Aseidenriisunta
18.11. klo 11–17   IV Minä rauhanlähettiläänä: Osallistujat perehtyvät heitä erityisesti kiinnostaviin ajankohtaisiin kampanjoihin Suomessa ja kansainvälisesti sekä erilaisiin rauhantoiminnan muotoihin.
 
Koulutuksen menestyksellinen suorittaminen edellyttää osallistumista jokaiseen koulutuspäivään. Osallistujat saavat koulutuksen päätteeksi rauhanlähettiläs-todistuksen.
 
Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen motivaatiokirje, jossa kerrot lyhyesti itsestäsi ja kiinnostuksestasi liittyen koulutukseen. Motivaatiokirjeet lähetetään 20.2.2017 mennessä osoitteeseen sadankomitea (a) sadankomitea.fi.
 
Lisätietoja koulutuksesta saa Sadankomiteasta:
 
Pääsihteeri Anni Lahtinen
anni.lahtinen (a) sadankomitea.fi
040 583 11 42
 
Järjestökoordinaattori Minna Vähäsalo
minna.vahasalo (a) sadankomitea.fi
040 167 96 60