Hae mukaan rauhanlähettiläs-koulutukseen! (2016)

Vuoden 2016 haku on päättynyt. Katso tiedot seuraavasta hausta täältä.
 
Haetaan rauhankysymyksistä ja turvallisuuspolitiikasta kiinnostuneita nuoria osallistumaan rauhanlähettiläs-koulutukseen
 
Oletko kiinnostunut rauhantyöstä ja globaalien haasteiden pohtimisesta? Opiskeletko yhteiskunnallisella alalla vai oletko muuten kiinnostunut kansainvälisistä kysymyksistä ja kansalaisvaikuttamisesta?
Sadankomitea järjestää vuoden 2016 aikana koulutusjakson, jonka tarkoituksena on tarjota tietoa ja osaamista rauhantyöhön ja globaalien turvallisuuspoliittisten haasteiden ymmärtämiseen. Koulutukseen haetaan erilaisista taustoista tulevia 18–29-vuotiaita osallistujia.
 
Koulutuksen tapaamiskertoja järjestetään yhteensä vuoden 2016 aikana kolme ja ne pidetään Helsingissä, Rauhanasemalla. Koulutukset järjestetään lauantaipäivinä ja niiden yhteydessä osallistujille tarjotaan lämmin ateria. Osallistujilta peritään koulutuksesta 15 euron osallistujamaksu. Sadankomitea kattaa osallistujien matkakulut halvimman joukkoliikennevälineen mukaan 10 euroa ylittävältä osalta.
 
Koulutuspäivät ja -teemat:
2.4. klo 11–17         I Kestävä rauha ja turvallisuus
24.9. klo 11–17      II Asevarustelu ja aseistariisunta
19.11. klo 11–17   III Minä rauhanlähettiläänä: Osallistujat perehtyvät heitä erityisesti kiinnostaviin ajankohtaisiin kampanjoihin Suomessa ja kansainvälisesti sekä erilaisiin rauhantoiminnan muotoihin.
 
Koulutuksen menestyksellinen suorittaminen edellyttää osallistumista jokaiseen koulutuspäivään. Osallistujat saavat koulutuksen päätteeksi rauhanlähettiläs-todistuksen.
 
Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen motivaatiokirje, jossa kerrot lyhyesti itsestäsi ja kiinnostuksistasi liittyen koulutukseen. Motivaatiokirjeet lähetetään 21.2.2016 mennessä osoitteeseen sadankomitea(a)sadankomitea.fi.
 
Lisätietoja koulutuksesta saa Sadankomiteasta:
 
Pääsihteeri Anni Lahtinen
anni.lahtinen(a)sadankomitea.fi
040 583 11 42
 
Järjestökoordinaattori Minna Vähäsalo
minna.vahasalo(a)sadankomitea.fi
040 167 96 60