Turun Mahdollisuuksien tori

15.09.2019 - 15.09.2019

Vanha suurtori, Turku

Sadankomitea on jälleen mukana Turun Mahdollisuuksien torilla! Tervetuloa tapaamaan meitä ja juttelemaan rauhantyöstä su 15.9. Vanhalle Suurtorille klo 13-17.


Turun Mahdollisuuksien tori 2019

Turun Mahdollisuuksien tori on täällä taas! Turun päivänä sunnuntaina 15.9. Vanha suurtori täyttyy globaalista toritunnelmasta, musiikista, ruokakojuista ja yhdistysten toiminnasta. Tule tutustumaan kulttuurien kirjoon sekä yhdistystoimintaan.

Vuoden 2019 Turun Mahdollisuuksien torin teemana on Innostu! Vaikuta! Toimi!

Tapahtumassa esiintyvät Muuan Mies-duo, Kendoseura Rendaino ja capoeiraryhmä Tribo Bahia. Musiikkia lavalle saadaan muun muassa Espanjasta ja Nigeriasta. Tanssia lavalle tuovat mm. Oriental Flowers sekä Bosnialaisten kulttuurikeskus Suomessa ry:n Biser ja Hanume. Esiintyjälista täydentyy vielä kesän aikana.

Torilla on 50 eri järjestön pisteet, joista löytyy työpajoja ja pelejä kaikenikäisille. Torilla toteutetaan yhdessä Unelmien Turku -taideteos, tule ja toteuta oma visiosi!

————————————
Mikä Mahdollisuuksien tori?
Mahdollisuuksien torit ovat ilmaistapahtumia, joita järjestetään yli 20 paikkakunnalla ympäri Suomea. Torit tarjoavat tietoa ja innostavat toimimaan oikeudenmukaisemman maailman puolesta. Tapahtumaan osallistuu järjestöjä, jotka toimivat niin kehitysyhteistyön, ihmisoikeuksien, kansainvälisyyden ja monikulttuurisuuden kuin ympäristöasioidenkin parissa.

Turun Mahdollisuuksien torin toteutusta koordinoi Varsinais-Suomen monikulttuuristen yhdistysten liitto Sondip ry ja valtakunnallisesti toreja koordinoi kehitysjärjestöjen yhteisjärjestö Fingo ry.