Nuorten podcastissa kysyttiin mitä antimilitarismi tarkoittaa minulle?

Millaisia henkilökohtaisia ajatuksia rauha, sota ja antimilitarismi herättävät? Entä, miten muissa Euroopan maissa nuoret ajattelevat niistä? Not Your Soldier nuorten rauhanleirille Itävallassa osallistuneet Osma Aarnos, Luka Matikainen ja Waltteri Kivelä istuivat No Mutta Toisaalta -podcastin äärelle juttelemaan.

Not Your Soldier oli osa Erasmus+ -nuorisovaihto-ohjelmaa, jota koordinoi itävaltalainen rauhanjärjestö Service Civil International (SCI). Siihen osallistui nuoria kaikkiaan Suomen lisäksi viidestä eri maasta Itävallasta, Sveitsistä, Kyprokselta, Kreikasta ja Kosovosta. Suomesta Wienin lähellä elokuussa 2022 järjestetylle antimilitaristiselle leirille osallistui viisi nuorta. Projektissa julkaistiin Peace on Streets Toolkit.

Logo, jossa EU-lippu ja teksti Euroopan Unionin osarahoittama

Tämä tapahtuma oli osa Rauhanlähettiläiden työpajat Erasmus+ Solidaarisuusprojektia, joka toteutettiin vuonna 2022. Se oli osarahoitettu Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta. Euroopan komissio ei vastaa julkaisun sisällöstä. Suomessa Erasmus+ -ohjelman hallinnoinnista ja toimeenpanosta vastaa kansallinen toimisto Opetushallituksessa. Lisätietoa Euroopan solidaarisuusjoukot -ohjelmasta: www.oph.fi/euroopan-solidaarisuusjoukot.