Ilmoittautumis- ja maksuehdot

Sadankomitea ry:n järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin

Ilmoittautuminen

Koulutukseen haetaan sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Kun olet lähettänyt lomakkeen, saat automaattisen vastauksen ilmoittautumisen vastaanottamisesta, mikä ei kuitenkaan tarkoita vielä paikkaa koulutuksessa. Ilmoitamme kaikille hakijoille koulutuksen valinnoista sähköpostilla. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova.

Koulutuksen hinta ja korvattavat kulut

Koulutuksista voidaan periä osallistumismaksu, jolla katetaan tapahtuman järjestämisestä syntyviä kuluja. Rauhanlähettiläskoulutuksen osallistumismaksu on 50 euroa. Koulutus on ilmainen Sadankomitean jäsenille. Jäseneksi voi liittyä ilmoittautumisen yhteydessä ja jäsenmaksumme on 40 euroa ja 20 euroa opiskelijoille ja vähävaraisille. Osallistumis- tai jäsenmaksu laskutetaan ja se tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua.

Rauhanlähettiläskoulutuksessa pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tulevien osallistujien majoitus- ja matkakulut julkisilla liikennevälineillä Suomessa korvataan. Toivomme osallistujien suosivan vihreitä matkustamisen muotoja eli linja-autoa, junaa, laivaa tai kimppakyytejä. Matkakulut korvataan kunkin matkan jälkeen osallistujan toimitettua matkalaskulomakkeen ja alkuperäiset matkaliput sen liitteenä, joko sähköisesti sadankomitea@sadankomitea.fi tai postilla osoitteeseen Sadankomitea, Veturitori 3, 00520 Helsinki. Lähipäivinä Helsingissä kaikille osallistujille tarjotaan ruokailut.

Peruutusehdot

Koulutuspaikan peruuttamisesta on ilmoitettava osoitteeseen sadankomitea@sadankomitea.fi viimeistään kolme arkipäivää ennen koulutuksen alkua. Peruuttamattomista ilmoittautumisista perimme täyden hinnan. Kurssin voi keskeyttää sairaus- tai muun hyväksyttävän syyn perusteella, jolloin palautamme 50 % kurssimaksusta. Jos kurssista on kuitenkin suoritettuna ennen keskeyttämistä jo vähintään puolet, emme palauta kurssimaksua.

Todistus

Osallistujat saavat koulutuksen päätteeksi kurssitodistuksen. Voit kurssitodistuksen avulla tiedustella omalta oppilaitokseltasi mahdollisuutta saada opintopisteitä koulutuksesta. Koulutuksen menestyksellinen suorittaminen edellyttää osallistumista jokaiseen koulutuspäivään ja etätehtävien suorittamista. Jos olet hyväksyttävästä syystä estynyt osallistumaan koulutuspäivään, voit suorittaa sen osion seuraavalla kurssilla tai tehdä korvaavan tehtävän.