Ilmoittautumis- ja maksuehdot

Sadankomitea ry:n järjestämissä tapahtumissa ja koulutuksissa

Ilmoittautuminen

Tapahtumiin ja koulutuksiin ilmoittaudutaan sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Kun olet lähettänyt lomakkeen, saat automaattisen vastauksen hakulomakkeen vastaanottamisesta.

Rauhanlähettiläskoulutuksissa koulutukseen haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Kun olet lähettänyt lomakkeen, saat automaattisen vastauksen hakulomakkeen vastaanottamisesta, mikä ei kuitenkaan tarkoita vielä paikkaa koulutuksessa. Ilmoitamme koulutusvalinnoista sähköpostilla erikseen kaikille hakijoille noin viikon kuluessa hakuajan päättymisestä. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova.

Turvallisemman tilan periaatteet

Noudatamme tapahtumissamme ja koulutuksissamme turvallisemman tilan periaatteita. Niillä tavoitellaan tilaa, jossa kaikki voivat omalla toiminnallaan rakentaa yhdenvertaista, kunnioittavaa ja avointa ilmapiiriä sekä keskustelua. Luomme turvallisempaa tilaa yhdessä. Periaatteet käydään aina yhdessä läpi tapahtumien alussa, ja osallistumalla tilaisuuteen osallistujat myös sitoutuvat yhdessä sovittuihin periaatteisiin. Tutustu turvallisemman tilan periaatteisiimme.

Hinta ja korvattavat kulut

Koulutuksista voidaan periä osallistumismaksu, jolla katetaan tapahtuman järjestämisestä syntyviä kuluja. Osallistumis- tai sen korvaava jäsenmaksu laskutetaan ja se tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua.

Osassa koulutuksia hintaan sisältyy ruokailut ja osassa koulutuksia korvaamme osallistujien matka- ja majoituskustannuksia. Korvauksista on ilmoitettu kunkin koulutuksen yhteydessä erikseen. Kulut korvataan halvimman julkisen liikenteen kustannuksen mukaan huomioiden kuitenkin matka-aika ja julkisen liikenteen kulkutiheys esimerkiksi iltaisin, öisin ja viikonloppuisin. Toivomme osallistujien suosivan vihreitä matkustamisen muotoja eli linja-autoa, junaa, laivaa tai kimppakyytejä. Matkakulut korvataan kunkin matkan jälkeen alkuperäisiä matkalippuja (skannaus tai valokuva riittää) ja täytettyä matkalaskulomaketta vastaan. Tarkemmat ohjeet saa kunkin tapahtuman yhteydessä.

Peruutusehdot

Muista aina perua osallistumisesi, jos et voi osallistua tapahtumaan tai koulutukseen. Tapahtumaan osallistumisen voi peruuttaa viimeistään tapahtumapäivän aamuna kello 10 mennessä osoitteeseen sadankomitea@sadankomitea.fi tai järjestökoordinaattorille puhelinnumeroon 040 1722 118.

Koulutuspaikan peruuttamisesta on ilmoitettava viimeistään kolme arkipäivää ennen koulutuksen alkua. Voit joutua maksamaan koulutuksen hinnan, mikäli et tee peruutusta määräaikaan mennessä. Koulutuksen voi keskeyttää sairaus- tai muun hyväksyttävän syyn perusteella, jolloin palautamme 50 % kurssimaksusta. Jos koulutuksesta on kuitenkin suoritettuna ennen keskeyttämistä jo vähintään puolet, emme palauta kurssimaksua.

Todistus

Osallistujat saavat koulutuksista kurssitodistuksen. Sen avulla voit tiedustella omalta oppilaitokseltasi mahdollisuutta saada koulutuksesta opintopisteitä. Koulutuksen menestyksellinen suorittaminen edellyttää osallistumista kaikkiin koulutusosioihin ja oppimistehtävien suorittamista. Jos olet hyväksyttävästä syystä estynyt osallistumaan koulutuspäivään, voit suorittaa sen osion seuraavalla kurssilla tai suorittaa korvaavan tehtävän.