Rauhanliikkeen tulevaisuus -keskustelu

06.12.2019 - 06.12.2019

Rauhanaseman sali, Helsinki

Mitä kuuluu suomalaiselle rauhanliikkeelle? Luoko alati muuttuva toimintaympäristö mahdollisuuksia vai haasteita? Mitä on mielestäsi tärkeää ottaa huomioon tulevaisuuden suunnittelussa?

Ajatuksiasi tarvitaan. Meitä kiinnostaa juuri sinun kokemuksesi aiheesta! Riittää, että tulet keskusteluun mukaan uteliaalla ja avoimella mielellä. Tarkoitus ei ole päättää mitään tai ratkaista kaikkia ongelmia. Erätauko-keskustelussa puhutaan omasta kokemuksesta ja kuunnellaan toista ihmistä.

Tämä keskustelu liittyy Suomen ensimmäiseen Erätauko-viikkoon 1.-7.12.2019, jolloin ympäri Suomen järjestetään valtava määrä keskusteluja mm. suomalaisuudesta ja Suomesta. Keskustelujen keskeiset oivallukset kootaan Erätauon sivuille osoitteeseen www.eratauko.fi. Erätauko-viikoilla 2019-2021 kerätyt oivallukset kootaan ja luovutetaan yhteiskunnallisille vaikuttajille. Käytämme saatuja ideoita myös Sadankomitean strategiatyössä sekä Sadankomitean ja Rauhanliiton yhteisessä Rauhanliike 2020 -hankkeessa.

Mukaan mahtuu noin 25 keskustelijaa. Keskustelutilaisuuden päätyttyä vietämme Sadankomitean itsenäisyyspäivän juhlaa, lämpimästi tervetuloa!

Ilmoitathan osallistumisestasi osoitteeseen anna.heikkinen@sadankomitea.fi.

Tapahtuma-aika ja -paikka:
6.12. klo 13.00-14.30
Rauhanasema (sali)
Veturitori 3
00520 Helsinki