Sadankomitea hakee pääsihteeriä

Sadankomitea hakee pääsihteeriä vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Pääsihteeri vastaa pienen mutta perinteikkään järjestön toiminnasta yhteistyössä hallituksen kanssa. Tehtäviin kuuluu asiantuntija- ja vaikuttamistyö, taloussuunnittelu- ja seuranta, hallinto sekä esihenkilönä toimiminen. 

Arvostamme pasifistista arvomaailmaa, vastuunottoa, hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja, kokemusta järjestötoiminnasta, vaikuttamistyöstä ja johtamisesta, osaamista rauhan- ja turvallisuuspolitiikasta sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Tehtävässä tarpeen ovat myös rohkeus tarttua tilanteisiin ja esiintyä sekä kielitaito, erityisesti englannintaito. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme mukavan tiiviin työyhteisön, haastavat ja monipuoliset työtehtävät, joustavat työajat ja etätyömahdollisuudet, näköalapaikan rauhantyöhön ja turvallisuuspolitiikkaan sekä mahdollisuuden kehittää osaamistaan järjestön toiminnan alalla. Tehtävä on vakituinen ja täysipäiväinen. Työpaikka sijaitsee Helsingissä Rauhanasemalla. Palkka on 3100 euroa työsuhteen alussa, lisäksi tarjoamme hyvät työsuhde-edut, kuten työmatka- ja lounasedun sekä laajat työterveyshuollon palvelut.

Toivomme tehtävään eritaustaisia ja ennakkoluulottomia hakijoita. Hakemus ja ansioluettelo pyydetään toimittamaan sähköpostilla osoitteeseen sadankomitea@sadankomitea.fi (viestin otsikoksi ”Hakemus pääsihteeri”) mahdollisimman pian, mutta viimeistään 18.2.2022 mennessä. Kutsumme osan hakijoista haastatteluun. Haastattelut pidetään etänä tiistaina 22.2. ja torstaina 24.2.  Päätös valittavasta henkilöstä pyritään tekemään mahdollisimman pian. 

Lisätietoja antaa pääsihteeri Anni Lahtinen puhelimitse 040 583 1142 arkisin klo 9-15 välillä tai sähköpostitse anni.lahtinen@sadankomitea.fi.

Sadankomitea on vuonna 1963 perustettu, puoluepoliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton sekä pasifistinen ja antimilitaristinen rauhanjärjestö. Sadankomitea tekee työtä, jotta Suomi ja Euroopan unioni olisivat aktiivisia rauhan, turvallisuuden ja ihmisoikeuksien edistäjiä maailmassa. Sadankomitea vaikuttaa, jotta yhteiskunnan resursseja käytetään kansalaisten hyvinvoinnin parantamiseksi ja globaalien haasteiden ratkaisemiseksi asevarustelun sijaan. Sadankomitea tukee kansainvälistä aseidenriisuntaa.