Rauhanlähettiläskoulutus

Oletko 18-29-vuotias?

Kiinnostavatko rauhantyö ja globaalit haasteet?

Ovatko kansainväliset kysymykset ja kansalaisvaikuttaminen lähellä sydäntäsi?

Haluaisitko edistää rauhaa, muttet tiedä miten?    

Rauhanlähettiläskoulutus on suunnattu juuri sinulle!

Sadankomitea kouluttaa vuosittain rauhanlähettiläiksi kolmisenkymmentä nuorta. Vuoden kestävässä koulutuksessa perehdytään rauhankysymyksiin ja erilaisiin rauhantyön muotoihin. Koulutuksen päätteeksi jokaiselle nuorelle etsitään hänelle sopiva tapa edistää rauhaa omassa elämässään: vapaaehtoisena, opinnoissa tai vaikkapa työelämässä. Asiasisällön lisäksi koulutus tarjoaa mahdollisuuden tavata eri järjestöissä ja muissa tahoissa toimivia rauhantyöntekijöitä.

Koulutus koostuu koulutuspäivistä ja itsenäisestä työskentelystä niiden välillä. Koulutuksen tapaamiskertoja järjestetään yleensä vuoden aikana neljä ja ne pidetään Helsingissä.

Koulutukset järjestetään perjantaina tai lauantaina ja niiden yhteydessä osallistujille tarjotaan lämmin ateria. Osallistujilta peritään koulutuksesta 50 euron osallistujamaksu. Sadankomitea korvaa osallistujien matkakulut Suomessa halvimman joukkoliikennevälineen mukaan 10 euroa ylittävältä osalta.

Koulutukseen haetaan erilaisista taustoista tulevia 18–29-vuotiaita osallistujia.

HUOM! Vuoden 2020 rauhanlähettiläskoulutuksen hakua ei ole järjestetty. Koulutusta kehitetään tällä hetkellä. Ilmoitamme seuraavasta koulutusjaksosta ja siihen hakemisesta myöhemmin. Seuraa viestintäkanaviamme!

Lue lisää

Rauhanlähettiläät Rauhan tiellä

Hakukuulutukset