Pax-webinaari: Sota, ilmasto ja ympäristö

16.11.2023 - 16.11.2023

Zoom

Rauhanjärjestö Sadankomitean PAX-webinaareissa keskustellaan ajankohtaisista rauhanpoliittisista aiheista yhdessä asiantuntijoiden kanssa. 

Kaikkien aikojen toisessa Pax-webinaarissa esittelemme tämän vuoden syyskuussa ensimmäistä kertaa järjestetyn ilmastoturvallisuusfestivaalin ja sodan ilmasto- ja ympäristövaikutukset -työpajan tuloksia. Helsingin yliopiston Safer Climate -verkoston koordinaattori Rosa Rantanen johdattaa meidät tutkimuksen, kansalaisyhteiskunnan ja taiteen kentän toimijoiden yhteistyöhön. Turun yliopiston Laura Puumala kertoo yleisemmin sodan ympäristövaikutuksista.Keskustelemme myös sota, ilmasto ja ympäristö -työpajan tuloksista Sadankomitean pääsihteerin Jarmo Pykälän johdolla..

Webinaari pidetään 16.11.2023 klo 17-18 Zoomissa.

Saat webinaarista enemmän irti, mikäli tutustut ennalta seuraaviin taustamateriaaleihin: 

Ilmoittautumalla sitoudut noudattamaan turvallisemman tilan periaatteitamme (https://www.sadankomitea.fi/turvallisemmantilanperiaatteet/). Tapahtuma on ilmainen, mutta ilmoittautumalla hyväksyt ilmoittautumis- ja maksuehtomme (https://www.sadankomitea.fi/ilmoittautumismaksuehdot/).

Kaikkien aikojen toisessa Pax-webinaarissa esitellään kumppanien kanssa järjestämiemme ilmastoturvallisuusfestivaalien lähestymistapaa eri sektoreiden yhteen tuomiseksi sekä kerrotaan sota, ilmasto ja ympäristö -työpajan tuloksista.

Ilmoittautuminen tapahtumaan päättyy 16.11. klo 12.00 Lähetämme ilmoittautuneille Zoom-webinaarilinkin sähköpostitse noin tuntia ennen tapahtuman alkua.