Lahjoita Sadankomitealle

Tue Sadankomitean toimintaa lahjoituksella. Jokainen lahjoitus on tärkeä ja edistää rauhaa. Lahjoituksella tuet Sadankomitean rauhantyötä turvallisemman maailman puolesta.

Lahjoittaa voit verkkopankissa tai laskulla, tilisiirrolla tai ryhtymällä kuukausilahjoittajaksi. Lahjoitusten käytöstä voit lukea täällä.

Lahjoita verkkopankissa tai laskulla

 

 

Lahjoita tilisiirrolla

Sadankomitean lahjoitustili

  • Tilinumero (IBAN): FI02 5720 9920 1326 01
  • SWIFT / BIC: OKOYFIHH

Ryhdy kuukausilahjoittajaksi - tee toistuva maksu verkkopankissasi

Verkkopankissasi voit ottaa käyttöön toistuvan maksun ja ryhtyä kuukausilahjoittajaksi. Tällöin kuukausilahjoitus veloitetaan tililtäsi haluamaasi päivään asti.

Toistuvan maksun tekemiseksi tarvitset Sadankomitean tilinumeron. Voit määritellä haluamasi lahjoitussumman ja sen, mihin asti kuukausittainen maksu jatkuu.

Viimeisen maksuerän lähestyessä pankkisi saattaa muistuttaa asiasta. Muistutus tulee kuitenkin pankiltasi, ei Sadankomitealta.

Lahjoittamalla tuet Sadankomitean rauhan- ja turvallisuuspoliittista työtä.

Lahjoitukset käytetään Sadankomitean rauhan- ja turvallisuuspoliittiseen asiantuntija- ja vaikuttamistyöhön:

  • koulutusten ja tilaisuuksien järjestämiseen, kuten aseidenriisuntatyöhön ja rauhanlähettiläs-koulutuksiin
  • viestintään ja materiaalien tuottamiseen
  • kansainvälisten kokousten osallistumiskuluihin

Lahjoituksilla katetaan materiaalikuluja, palkkiokuluja, matkakuluja, koulutusten sekä tilaisuuksien järjestämisestä aiheutuvia kuluja.

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Suomen Sadankomitea ry:lle 14.6.2018. Toimeenpanoaika on 29.6.2018–28.6.2019 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero RA/2018/579.