Mukaan toimintaan

Rauhantyö näyttää siltä kuin tekijänsä, ja juuri sinun intoasi ja taitojasi tarvitaan. Sadankomitean toimintaan ovat tervetulleita mukaan kaikki kiinnostuneet, ja yli 50-vuotiaan järjestön jäsenkirjo onkin varsin laaja. Jäsenyys ja toimintaan osallistuminen voivat kulkea käsi kädessä, mutta voit myös osallistua kaikkeen toimintaan liittymättä jäseneksi tai olla jäsen yksinkertaisesti kannattaaksesi rauhantyötä. Valinta on sinun!

Sadankomitealla on tarjota monenlaista kiinnostavaa tekemistä heille, jotka haluavat tehdä konkreettisia tekoja rauhan eteen:

Tykkäätkö kirjoittaa juttuja tärkeistä aiheista tai tehdä kuvituksia?
Tule mukaan tekemään Ydin-lehteä ja ota yhteyttä päätoimittaja Arja Alhoon.

Haluatko parantaa maailmaa keskustelemalla ja vaikuttamalla?
Sadankomitean vaikuttamistyö, kampanjat tai paikka järjestön hallituksessa saattaisivat kiinnostaa sinua.

Onko kampanjatyö ja some-viestintä intohimosi?
Viestintätiimissä pääset tekemään some-tiedotusta tapahtumissa ja kansainvälisissä kampanjoissamme. Taitavat kirjoittajat, taittajat ja video- ja kuvatyökalujen osaajat löytävät paikkansa kampanjatyön vapaaehtoisina,

Oletko nuori rauhanaktivisti?
Sadankomitean nuorisotyö on ennen kaikkea nuorten kouluttamista ja vaikuttamista nuorten aseman parantamiseen rauhan- ja turvallisuuspolitiikassa. Jos olet alle 30-vuotias ja rauhantyöstä palavasti innostunut, rauhanlähettiläskoulutus on juuri sinulle tarkoitettu. Sadankomitea vaikuttaa myös Nuoret, rauha ja turvallisuus (2250) -verkostossa – haluaisitko mukaan tähän toimintaan? Ota yhteyttä Sadankomitean nuorisotyön koordinaattoriin Mari Ekiin.

Sadankomiteassa voit tehdä sitä mistä tykkäät ja edistää samalla hyvää asiaa.

Helpoin tapa tulla mukaan toimintaan on osallistua tapahtumiimme ja ottaa yhteyttä Sadankomitean työntekijöihin tai hallituksen jäseniin. Voit soittaa tai lähettää sähköpostia toimistolle. Voit myös liittyä Sadankomitean yleiseen ryhmään ja seurata meitä niin Facebookissa, Twitterissä kuin Instagramissa. Sadankomitean ilmaisen uutiskirjeen voit tilata nettisivuiltamme.

Tervetuloa mukaan toimintaan!